30% På Allt
Total utförsäljning - butiken upphör
29kr frakt, än hur mycket du beställer
På grund av högt tryck i utförsäljningen och brist på personal tar leverans och kundtjänst lite längre tid. Hoppas ni har överseende med detta.

Fiskeflugor

 • Reducerat pris / -30%
Tillgänglig
Catskill

Catskill, Adams

Flies.se
11-01-XX
6,30 kr 9,00 kr
Klassisk allround-torrfluga som alltid bör finnas i flugasken. 
 • Reducerat pris / -30%
Produkten tillgänglig i annan variant
Catskill

Catskill, Cahill

Flies.se
11-05-XX
6,30 kr 9,00 kr
 • Reducerat pris / -30%
Produkten tillgänglig i annan variant
Parachute

Parachute, Haröra

Flies.se
11-37-XX
6,30 kr 9,00 kr
 • Reducerat pris / -30%
Produkten tillgänglig i annan variant
Klinkhammer

Klinkhammer, Grön

Flies.se
11-73-XX
6,30 kr 9,00 kr
 • Reducerat pris / -30%
Produkten tillgänglig i annan variant
Klinkhammer

Klinkhammer, Orange

Flies.se
11-77-XX
6,30 kr 9,00 kr
 • Reducerat pris / -30%
Produkten tillgänglig i annan variant
Klinkhammer

Klinkhammer, Röd

Flies.se
11-78-XX
6,30 kr 9,00 kr
Visar 1-72 av 489 objekt

Vi har ett av Sveriges bredaste sortiment med fiskeflugor och med egen import kan vi erbjuda billiga flugor av högsta kvalité. Eftersom vi har ca 1000 olika flugor kan det vara svårt att hitta det du söker och vi har därför delat upp våra flugor i följande kategorier.  Att ha flertalet olika fiskeflugor i olika storlekar när man flugfiskar är ett måste och vi på flies.se har därför som mål att erbjuda det största utbudet till de rimligaste priserna. Vi har flugor för alla tillfälle och skulle du sakna något är det bara att kontakta oss så ska vi försöka lösa det. Ska man vara hård kan man säga att det bara finns två typer av fiskeflugor, de som flyter och de som sjunker. Men för att göra det lättare att hitta det du söker har vi valt att dela upp det i flera mindre kategorier. Du kan även använda hemsidans sökfunktion för att hitta de fiskeflugor du söker. Skulle du mot förmodan inte hitta det du söker är vi alltid intresserad av att bredda vårat utbud av fiskeflugor och välkomnar alla förslag på nya flugor.

KATEGORIER INOM FISKEFLUGOR

 • Torrflugor: Här finner du de fiskeflugor som flyter på eller i vattenytan och som är till för flugfiske efter öring, harr, regnbåge, abborre, id, mört, mm… Denna kategori har dessutom mera indelning i form av Dagsländor, Nattsländor, Attractors och Landinsekter.
 • Sjunkflugor: Fiskeflugorna här är tänkta för samma fiskarter som torrflugorna men med skillnaden att dessa flugor sjunker. Här finns underkategorierna Nymfer, Nymfer BH, Våtflugor och Streamers
 • Regnbågsflugor: Eftersom vårt skandinaviska flugfiske efter regnbåge är väldigt speciellt då fisken vi försöker fånga fisk som vi tidigare planterat in (put and take) har det framkommit speciella fiskeflugor för att på ett effektivt sätt fånga dessa regnbågar. Vi har valt att dela in dessa flugor enligt Blob, Booby, Eggs och Fritz.
 • Gäddflugor: Flugfiske efter gädda kräver både större flugor men även mer hållbara fiskeflugor. För att kunna kasta dessa flugor rekommenderar vi att använda ett flugspö i klass 7 eller mer. Vi har två typer av fiskeflugor för gädda på tub eller krok.
 • Laxflugor: mer info och flugor kommer snart.
 • Färdiga askar: Är man ny inom flugfisket kan det kännas som rena rymdforskningen att hitta rätt flugor men bara lugn. Vi har satt ihop fyllda flugaskar för flera olika typer av fiske och prisklasser. Skulle du behöva hjälp att välja är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt. För den mer erfarne flugfiskaren är detta ett bra sätt att fylla på de vanligaste flugorna till ett rabatterat pris. Vi har även våra flug-collectioner som innehåller en speciell modell eller typ av fluga i de storleka som vi anser passa bäst.

BILLIGA FISKEFLUGOR

Ofta när man pratar om billiga fiskeflugor menar man flugor som inte håller, har alldeles för långt hackel eller kanske vingar som pekar helt fel, ja variationerna på felaktigt bundna flugor är många. Vill man däremot gå på sin lokala fiskebutik får man oftast betala över 20kr/st för vanliga nymfer och dagsländor, vilket är mer än det dubbla jämfört med hos oss. Våra fiskeflugor håller hög kvalité men kostar ändå inte skjorta, du har råd att ha flera olika mönster i ett par olika storlekar. Vi har därför troligtvis marknadens mest prisvärda fiskeflugor.Vi är här för att hjälpa dig hitta rätt och få ett så effektivt fiske som möjligt har du några frågor om våra fiskeflugor eller andra produkter är vi mer än glada att hjälpa dig.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen.
Genom att använda denna hemsida antas du vara okej med det. Läs mer