30% På Allt
Total utförsäljning - butiken upphör
29kr frakt, än hur mycket du beställer
På grund av högt tryck i utförsäljningen och brist på personal tar leverans och kundtjänst lite längre tid. Hoppas ni har överseende med detta.

Regnbågsflugor

Visar 1-48 av 48 objekt

Oavsett om du är du inbiten regnbågsfiskare eller testar det för första gången rekommenderar vi att du testar några av våra mycket populära regnbågsflugor. Vi har klasiker som booby och eggs men även nya utländsa favoriter såsom blob. Vårat mål är att ha marknadens störst utbud av regnbågsflugor till put & take fiske. Alltid fri frakt och snabb leverans.

EGG FLUGOR

Finns i flera färger och modeller, både med och utan guldskalle. De orange färgade eggen ska imitera fiskägg (därav namnet) medans de andra färgerna bara är till för att locka fisken till hugg. Genom att använda färgglada glittrande ägg kan man många gånger väcka regnbågens nyfikenhet och är många gånger en lyckad fluga när fisken står djupt. Man kan också använda flugorna som utbyte mot Power-Bait som vid flera sjöar är förbjudet.

BOOBY

En mycket populär regnbågsfluga då den har en väldigt speciell fisketeknik och fångar fort fiskens intresse. Den ursprungliga tekniken är att fiska flugan med en sjunklina eller sjunktafas och fiska in den ryckigt. Detta gör att flugan dyker ner under ytan när man drar för att sedan ”ploppa” upp när linan slackar. Detta ger både mycket ljud och vibrationer i vattnet. Alternativt kan man låta flugan sjunka och utföra samma procedur under vattnet vilket gör att den går som en omvänd jigg.

ÖVRIGA REGNBÅGSFLUGOR

Självklart kan man använda andra flugor för att fånga regnbåge och några populära regnbågsfluor är wolly bugger, haröra, montana och e-12:an. Vi rekommenderar mer naturtrogna imitationer av insekter om du vet att fisken varit inplanterad för en längre tid sedan, detta för att regnbågen då anpassat sig för att själv hitta föda och inte är lika sannolik att ta en färgglad regnbågsfluga.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen.
Genom att använda denna hemsida antas du vara okej med det. Läs mer