30% På Allt
Total utförsäljning - butiken upphör
29kr frakt, än hur mycket du beställer
På grund av högt tryck i utförsäljningen och brist på personal tar leverans och kundtjänst lite längre tid. Hoppas ni har överseende med detta.

Bindstäd

Tillgänglig
Bindstäd

Silverado Vise

-
67-38-00
399,00 kr
Visar 1-2 av 2 objekt

Vi har massor av bra bindstäd för både nybörjaren som söker sitt första städ för att börja med flugbindning och proffset som vill investera i ett bindstäd som ska vara top of the line i många år framöver. Bindstädet är det verktyg som du kommer använda mest vid flugbindning så är absolut att investera lite extra i om du planerar att binda väldigt mycket.

Bindstädets uppgift är att hålla kroken under bindandet och göra det smidigt att komma åt alla vinklar av flugan. Det är ofta här man känner skillnaden på ett dyrt bindstäd mot ett mer ekonomiskt, de dyrare bindstäden har ofta funktionen ”True Rotation” som innebär att man kan rotera flugan utan att krokskaftet börjar luta vilket absolut är att föredra när du binder de mest avancerade flugorna.

 

Stonfo bindstäd

Flies.se är stolt återförsäljare av Stonfos Bindstäd, en bindstädsserie som håller mycket hög kvalité utan att kosta skjorta. Dessa städ är det naturliga steget om du känner att du vuxit ur startkitet och känner att flugbindning är något du vill fortsätta med. Stonfo har även bindstäd i den högsta kvalitén med sitt Transformer städ för den som är redo att investera lite mer.

 

Marc Petitjean bindstäd

Marc Petitjean gör bindstäd i absoluta världsklass med massor av smarta funktioner finesser. Visst dom är dyra men då får man också en extremt bra kvalité på bindstädet. Flertalet av modellerna har ett bordsställ som även fungerar som C-klamp (Bordsfäste) vilket gör att du avgör själv vart du placerar det.  Marc Petitjean har även flertalet tillbehör som passar till bindstädet för att anpassa sig till varje individuell flugbindare.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen.
Genom att använda denna hemsida antas du vara okej med det. Läs mer