30% På Allt
Total utförsäljning - butiken upphör
29kr frakt, än hur mycket du beställer
På grund av högt tryck i utförsäljningen och brist på personal tar leverans och kundtjänst lite längre tid. Hoppas ni har överseende med detta.

Flugbindningsset

Tillgänglig
Flugbindningsset

Att börja med Flugbindning (Super A)

Fly-Dressing
82-01-00
695,00 kr
Fly-Dressings Att börja med flugbindning En extremt bra nybörjarsats. innehåller allt man behöver veta. Vi slänger äver med en DVD från Johan Klingberg
Visar 1-3 av 3 objekt

Vi har flertalet olika flugbindningsset för nybörjaren som vill börja binda eller den lite mer erfarne som vill börja binda en ny typ av flugor men också för de som vill ha en prisvärd påfyllning av material som alltid går åt. Här hittar du både kompletta flugbindningsset men även set som endast innehåller material respektive verktyg allt för att passa det du söker. Vi har ingen möjlighet att byta material/färger i ett paket efter egna önskemål då dessa flugbindnings kit kommer färdigpaketerade och är speciellt framtagna för att passa bra med varandra.

 

Flugbindningsset nybörjare

Ett färdigt flugbindarset med både material och verktyg är det vanligaste sättet många börjar sin flugbindning på detta för att man får allt man behöver för att binda sin första fluga i ett och samma paket. Visst bindstädet är kanske inget petitjean vise och fjädrarna kommer ofta inte från Metz nackar men för en nybörjare är det ofta inte det viktigaste utan viktigare är ofta att prislappen för sitt första flugbindarset inte är 10.000kr självklart kan vi hjälpa till att ta fram ett exklusivare set med allt som behövs om det önskas (kontakta oss) men i denna kategori är fokus på riktigt prisvärda flugbindarset som ger mycket värde för varje krona.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen.
Genom att använda denna hemsida antas du vara okej med det. Läs mer