30% På Allt
Total utförsäljning - butiken upphör
29kr frakt, än hur mycket du beställer
På grund av högt tryck i utförsäljningen och brist på personal tar leverans och kundtjänst lite längre tid. Hoppas ni har överseende med detta.

Tinsel

Produkten tillgänglig i annan variant
Tinsel

Veevus Iridescent

Veevus
61-37-XX
36,00 kr
Veevus Iridescent är en ny spännande produkt från Veevus som liknar tvinnat flash men är betydligt starkare. Testa den som kropp på några nymfer, ribbing på en streamer eller varför inte butt på en laxfluga.
Produkten tillgänglig i annan variant
Tinsel

Veevus Holographic Tinsel

Veevus
61-41-XX
30,00 kr
Starkare än de flesta andra modeller på tinsel. Tappar inte färgen eller delarsig när den stretchas. Veevus holographic Tinsel kommer i 3 olika storlekar och 18 färger.
Tillgänglig
Tinsel

Veevus French Tinsel (oval)

Veevus
61-44-XX
65,00 kr
Veevus French Tinsel skilljer sig från sina konkurenter då den är både starkare och delar sig inte när man drar åt den. Passar till laxflugor, streamers mm…
Tillgänglig
Tinsel

Flat Tinsel (sybai) - 0.40mm

Sybai
85-64-XX
22,00 kr
Tinsel är en viktig deli all typ av flugbindning se därför till att du har lite olika sorter och storlekar. Allroundstorlek som passar till det mesta.
Tillgänglig
Tinsel

Flat Tinsel, 0.25mm (Sybai)

Sybai
85-78-XX
22,00 kr
Tinsel är en viktig deli all typ av flugbindning se därför till att du har lite olika sorter och storlekar. Den här passar till mycket små flugor eller som ribbing på större flugor.
Visar 1-7 av 7 objekt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen.
Genom att använda denna hemsida antas du vara okej med det. Läs mer