30% På Allt
Total utförsäljning - butiken upphör
29kr frakt, än hur mycket du beställer
På grund av högt tryck i utförsäljningen och brist på personal tar leverans och kundtjänst lite längre tid. Hoppas ni har överseende med detta.

Naturdubbing

Tillgänglig
Naturdubbing

Mullvadsskinn

-
69-25-XX
59,00 kr
Skinnbit med hår från mullvad, ett material som är väldigt mjukt och lättdubbat. Används mycket i flymfer och spiderflugor.
Tillgänglig
Naturdubbing

Sälsubstitut

Veniard
69-26-XX
22,00 kr
Sälhårs substitut, ett material som används istället för sälhår. Påminer mycket om riktigt sälhår i struktur och lyster men är lättare att dubba med. Ett mycket populärt material bland imitationsflugbindarna men kan även användas med all rätt till lax och havsöringsflugor.
Tillgänglig
Naturdubbing

Camel Dubbing

Sybai
85-06-XX
22,00 kr
Cameldubbing är 100procent naturligt och passar lika bra till nymfer som torrflugor.
Produkten tillgänglig i annan variant
Naturdubbing

Fine Alpaka Blend Dubbing

Sybai
85-09-XX
24,00 kr
Alpaka Blend är en blandning av långa superfina strån och UV flash fibrer. Dubbingen är mycket lätt att jobba med kan med fördel blandas med lite CDC dubbing för att få en väldigt trevlig torrfluggedubbing. Kan användas som både dubbing och vinge.
Tillgänglig
Naturdubbing

Fine Alpaka Dubbing

Sybai
85-10-XX
20,00 kr
Alpaka Blend består av långa superfina strån som är ihåliga. Dubbingen är mycket lätt att jobba med kan med fördel blandas med lite CDC dubbing för att få en väldigt trevlig torrfluggedubbing. Kan användas som både dubbing och vinge.
Tillgänglig
Naturdubbing

Nymph Dubbing

Sybai
85-48-XX
22,00 kr
Det är en naturdubbing med inslag av svarta täckhår. Färgerna i Nymph Dubbing serien är framtagna för nymfer. Finns ockås i en flashigare modell under namnet Flash Nymph Dubbing"."
Visar 1-8 av 8 objekt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen.
Genom att använda denna hemsida antas du vara okej med det. Läs mer