30% På Allt
Total utförsäljning - butiken upphör
29kr frakt, än hur mycket du beställer
På grund av högt tryck i utförsäljningen och brist på personal tar leverans och kundtjänst lite längre tid. Hoppas ni har överseende med detta.

Fjädrar

Tillgänglig
Struts

Strutsplym

Wapsi
64-10-XX
79,00 kr
Strutsherl är ett material som har många användningsområden, butt på laxflugor, kropp på puppor, vingar på gäddflugor mm. Ett mycket populärt material tack vare dess mångsidighet. Används mycket till kroppar på puppor som tex. Sälhårspuppan. Hel plym.
Produkten tillgänglig i annan variant
Hönshackel

Pike Schlappen

-
64-18-XX
169,00 kr
Längre fjädraroch med kortare fibrer än den vanliga schlappenhackel. Kan liknas vid störa saddelfjädrar. Optimalt för större streamers och gäddflugor.
Tillfälligt slut
CDC

CDC Puff

-
64-20-XX
39,00 kr
CDC puffar är ett material som har samma fina egenskaper som fjädrarna men är mer lämplig som vinsäck eller hackel på små CDC flugor. Materialet har otaliga användningsområden och det som sätter gränser i flugbindningen är fantasin vid städet.
Tillfälligt slut
Hönshackel

Indisk Hönsnacke

-
64-24-XX
39,00 kr
Nackar från indiska höns, bra kvalite till ett mycket bra pris. Används mest till hackel på flymfer och nymfer. Populärt material bland imitationsbindarna.
Tillfälligt slut
CDC

CDC Fjädrar (1g)

Petitjean
64-27-XX
109,00 kr
CDC fjädrar är ett material som används mer och mer, materialet i sig har en väldigt hög flykraft och är därför mycket populärt till torrflugor och kläckare. Du kan använda fjädrarna som hackel eller vingsäck mm. Detta material är något som rekommenderas starkt av oss på Flies.
Tillgänglig
Gräsand

Mallard Barred Flank

Wapsi
64-33-XX
49,00 kr
Barred Mallard flank, sidfjädrar från gräsand. Fjädrarna har många användningsområden och har ökat i popularitet bland annat beroende på användandet på vissa articualted streamers såsom Tommy Lynch´s Drunk & disorderly. Ett annat bra användningsområde är Tellis populära havsöringsmönster Mallard Express.
Tillgänglig
Anka & Gås

Gås, Skulderfjäder

-
64-43-XX
39,00 kr
Färgade fjädrar som används istället för färgad svan i de flesta klassiska laxflugor med sk married wings. Även till vingar på större våtflugor
Tillgänglig
Anka & Gås

Anka, Vingpenna

-
64-45-XX
49,00 kr
Vingpennor från anka. Används till klassiska laxflugor och våtflugor. På fjäderpennans framsida finns dessutom ypperlig Biots till ben och vingsäckar på nymfer och puppor. 5 par/förpackning.
Tillgänglig
Kalkon

Kalkon, Vingpenna

-
64-46-XX
49,00 kr
Kalkon vingpennor. Används till klassiska laxflugor och imitationer. Lite längre fibrer än på gåsfjädrar och anka.
Tillgänglig
Tupphackel

Barred Strung Neck Hackle

Wapsi
64-61-XX
65,00 kr
Fina lite kortare fjädrar som kan användas som både hackel eller bindas in hela. Ca 9cm långa.
Tillgänglig
39,00 kr
Indian Crow används mest till klassiska laxflugor men eftersom fågeln är utrotningshotad så använder man detta substitut istället.
Tillgänglig
Övriga Fåglar

Stare, Komplett Skinn

-
64-96-00
239,00 kr
Komplett skinn från stare, används en del inom imitationsflugbindning anses vara det bästa hacklet till spider flugor. Kroppsfjädrarna används också som vingar på midge flugor.
Tillfälligt slut
Hönshackel

Schlappen Short

Wapsi
66-59-XX
59,00 kr
Inte bara rolig att uttala utan även roligt att använda. Mycket fylligt hackel som används till kraghackel på lax flugor och större streamers/saltvattensflugor.
Produkten tillgänglig i annan variant
Hönshackel

Bugger Pack

Whiting
66-64-XX
429,00 kr
Whiting Bugger pack, fjädrar med naturlig tapering som gör det möjligt att lägga kroppshacklet tät mot varandra på själv stora flugor utan att få för långa fiber. Passar perfekt till Wolly bugger, streamers och även hackel på större laxflugor.
Tillgänglig
Substitut

Jungle Cock Substitute

Sybai
85-40-XX
40,00 kr
Använd dessa Djungel Cock Substituts istället för riktiga fjädrar. Fotoutskrifter utskrivna på hållbart plastpapper som tåll UV ljus ger perfekt kvalite på varje fjäder" och väldigt lång hållbarhet. Garanterat rätt mått och inga fler spruckna fjädrar. Binds in presis som vanlig djungeltupp och finns i flera olika snygga färger."
Visar 1-26 av 26 objekt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen.
Genom att använda denna hemsida antas du vara okej med det. Läs mer