Hår

Tillgänglig
Övrigt Hår

Inferno Boar Bristles

Semperfli
58-02-XX
45,00 kr
Borst av vildsvin perfekt till räkor eller mönster då man vill ha tunna men starka fibrer som sticker ut från flugan.
Tillgänglig
Hjort & Älg

Hjortsvans (Bucktail)

Wapsi
65-01-XX
89,00 kr
Bucktail, ett mycket allsidigt material som används i alla sorters flugtyper. Bra till undervingar på gäddflugor, rundbundet på laxtuber och kustflugor. Säljs i hela svansar som räcker till massor med flugor.
Tillgänglig
Hjort & Älg

Hjortsvans Bitar

Wapsi
65-04-XX
22,00 kr
Små bitar istället för hela svansar. Bra för den som kanske inte använder så mycket bucktail eller vill testa en ny färg. Det är ett mycket allsidigt material som är bra till undervingar på gäddflugor eller vinge i laxflugor.
Tillgänglig
Kanin

Magnum Tiger Barred Strips

-
65-35-XX
79,00 kr
Breda Zonkerstrips ifrån kanin som passar perfekt för större streamers, laxflugor och även gäddflugor. Den extra bredden ger dig möjlighet att tapera vingarna på ett snyggt sätt plus att det ger flugorna en matig siluett. Denna variant är tvåfärgad och försedd med grizzlymönster
Tillgänglig
Björn

Brunbjörn

A.Jensen
88-31-00
76,00 kr
Tillgänglig
Övrigt Hår

Sculpin Wool

Wapsi
65-11-XX
35,00 kr
Ett naturmaterial som har en luddliknande struktur som kan användas till både huvuden och kroppar. Mycket populärt till huvuden på gäddflugor.
Tillgänglig
Kanin

Kaninzonker

-
65-38-XX
69,00 kr
Mycket populära zonkerstripes i väldigt hög kvalitet. Finns i många olika attraktiva färger. Mjukt och tunnt skinn som gör det lättare att linda stripesen som hackel och lättare att få en snygg simmande zonker. 3mm breda remsor.""
Tillgänglig
Kanin

Two-Tone Zonkerstrips

-
65-39-XX
64,00 kr
Kaninremsor av yppersta kvalitet som är tvåfärgade. Mycket användbara färger, både i naturfärger till större nymfer och simpor, men också i klarare färger för fräcka Zonkers för regnbågsfisket. 3mm breda remsor.
Tillgänglig
Hjort & Älg

Permo Deer Hair Strip

-
65-34-XX
299,00 kr
Otroligt generösa bitar med hjorthår av fantastisk kvalitét. Binder du mycket med hjorthår är detta en investering du kommer att tacka dig själv för att du gjorde.
Tillgänglig
69,00 kr
Kaninremsor av yppersta kvalitet som är tvåfärgade och försedda med svarta ränder för att ge en lite annorlunda effekt. Mycket användbara färger, både i naturfärger till större nymfer och simpor, men också i klarare färger för fräcka Zonkers för regnbågsfisket. 3mm breda remsor.
Tillgänglig
Räv

Arctic Fox, Variety Pack

-
65-22-00
149,00 kr
Ett mycket prisvärt paket innehållandes 20 polarrävsbitar i varierande färger och längder. Observera att varje paket är unikt med olika färgkombinationer och längder på fibrerna. Bilderna visar exempel på olika paket.
Tillgänglig
Hjort & Älg

Deer Body Hair

Wapsi
65-41-XX
45,00 kr
Hjorthår färgat på natur, ett mycket populärt material som används till torrflugor, gäddflugor etc. Många användningsområden. Bra färger i bra kvalite.
Tillgänglig
Övrigt Hår

Rac Hair

-
65-36-XX
29,00 kr
Rachair är hår från finsk mårdhund, materialet påminner lite om räv men är betydligt tunnare i fibrerna och mjukare. Håret uppför sig lite som marabou i vattnet. Mycket populärt material till hårvingade laxflugor och streamers.
Tillgänglig
Övrigt Hår

Snöskohare (Jack Rabbit)

Wapsi
65-49-XX
119,00 kr
Perfekt material till torrflugor, mycket vattenavvisande. Används av många istället för CDC i vingar.
Tillgänglig
Övrigt Hår

Flash Icelandic Sheep Hair

Sybai
85-21-XX
51,00 kr
En unik mix av Icelandic Sheep Coat och flashfibrer. Extremt bra till gäddflugor och saltvattensflugor. Ger mycket rörelse i vattnet.
Tillgänglig
Övrigt Hår

Icelandic Sheep

Sybai
85-37-XX
62,00 kr
Icelandic Sheep Hair är ett mycket långt och mjukt material med en naturlig tappering av stråna. Perfekt till gäddflugor då materialet rör sig väldigt fint i vattnet och ger liv till flugan.
Visar 1-34 av 34 objekt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen.
Genom att använda denna hemsida antas du vara okej med det. Läs mer