30% På Allt
Total utförsäljning - butiken upphör
29kr frakt, än hur mycket du beställer
På grund av högt tryck i utförsäljningen och brist på personal tar leverans och kundtjänst lite längre tid. Hoppas ni har överseende med detta.

Hår

Tillgänglig
Övrigt Hår

Sculpin Wool

Wapsi
65-11-XX
35,00 kr
Ett naturmaterial som har en luddliknande struktur som kan användas till både huvuden och kroppar. Mycket populärt till huvuden på gäddflugor.
Tillgänglig
Räv

Arctic Fox, Variety Pack

-
65-22-00
149,00 kr
Ett mycket prisvärt paket innehållandes 20 polarrävsbitar i varierande färger och längder. Observera att varje paket är unikt med olika färgkombinationer och längder på fibrerna. Bilderna visar exempel på olika paket.
Tillgänglig
Kanin

Kaninzonker

-
65-38-XX
69,00 kr
Mycket populära zonkerstripes i väldigt hög kvalitet. Finns i många olika attraktiva färger. Mjukt och tunnt skinn som gör det lättare att linda stripesen som hackel och lättare att få en snygg simmande zonker. 3mm breda remsor.""
Tillfälligt slut
69,00 kr
Kaninremsor av yppersta kvalitet som är tvåfärgade och försedda med svarta ränder för att ge en lite annorlunda effekt. Mycket användbara färger, både i naturfärger till större nymfer och simpor, men också i klarare färger för fräcka Zonkers för regnbågsfisket. 3mm breda remsor.
Tillgänglig
Övrigt Hår

Flash Icelandic Sheep Hair

Sybai
85-21-XX
51,00 kr
En unik mix av Icelandic Sheep Coat och flashfibrer. Extremt bra till gäddflugor och saltvattensflugor. Ger mycket rörelse i vattnet.
Produkten tillgänglig i annan variant
Övrigt Hår

Icelandic Sheep

Sybai
85-37-XX
62,00 kr
Icelandic Sheep Hair är ett mycket långt och mjukt material med en naturlig tappering av stråna. Perfekt till gäddflugor då materialet rör sig väldigt fint i vattnet och ger liv till flugan.
Visar 1-18 av 18 objekt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen.
Genom att använda denna hemsida antas du vara okej med det. Läs mer