30% På Allt
Total utförsäljning - butiken upphör
29kr frakt, än hur mycket du beställer
På grund av högt tryck i utförsäljningen och brist på personal tar leverans och kundtjänst lite längre tid. Hoppas ni har överseende med detta.

Flies.se

Vårat mål är att leverera professionellt bundna fiskeflugor till ett rimligt pris. Alla våra flugor håller högsta kvalité och binds med de bästa materialen på kemiskt vässade krokar. Utöver fiskeflugor har vi också massor av tillbehör som du kan tänkas behöva för ett lyckat flugfiske, såsom askar och tafsar men också ett ständigt växande utbud av flugbindningsmaterial. Om det är någon fluga, utrustning eller material du saknar ber vi dig kontakta oss så att vi kan göra allt för att lösa det.

Företagsuppgifter

BP Fiske AB
Orgnr: 556982-5523

Skolgatan 39B
903 27 UMEÅ

För de senaste nyheterna och erbjudanderna

Signa upp för nyhetsbrevet

  • FRI FRAKT PÅ ALLT
Vi erbjuder fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Vi är lika glada att få levererar en påse dubbing som ett flugspö.

  • SNABB LEVERANS

Med en beräknad leveranstid på 1-3 arbetsdagar för lagerprodukter får du snabbt hem dina produkter. Vi skickar med DHL och Postnord.

  • BRA KUNDSERVICE

Vi finns här för att hjälpa dig hitta rätt utrustning och material till ditt flugfiske respektive flugbindning. Tveka inte att ställ dina frågor här.

  • STORT SORTIMENT

Med över 4000 olika artiklar på lager har vi ett av Skandinaviens absolut största sortiment av flugfiske och flumutbildningsprodukter.

Följ oss på
INSTAGRAM

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen.
Genom att använda denna hemsida antas du vara okej med det. Läs mer