Alla produkter från Veniard

Tillgänglig
Plast & Gummi

Magic Glass

Veniard
67-67-XX
29,00 kr
En homogen slang som är rund på ena sidan och flat på andra. Mycket bra material till nymfer och streamers. Används till segmenterade bakkroppar och fiskkroppar. Materialet är lite elastiskt och har en genomskinlig färg så det underliggande lagret lyser igenom, prova använda Mirage Saltvattens Flashet som underkropp och få en unik effekt på flugan.
Tillgänglig
Naturdubbing

Sälsubstitut

Veniard
69-26-XX
22,00 kr
Sälhårs substitut, ett material som används istället för sälhår. Påminer mycket om riktigt sälhår i struktur och lyster men är lättare att dubba med. Ett mycket populärt material bland imitationsflugbindarna men kan även användas med all rätt till lax och havsöringsflugor.
Tillgänglig
Struts

Strutsherl

Veniard
64-86-XX
44,00 kr
Strutsherl är ett material som har många användningsområden, butt på laxflugor, kropp på puppor, vingar på gäddflugor mm. Ett mycket populärt material tack vare dess mångsidighet. Används mycket till kroppar på puppor som tex. Sälhårspuppan.
Tillgänglig
Plast & Gummi

Ultra Lace Tubing

Veniard
67-79-XX
42,00 kr
En ihålig silikonslang som är rund, mycket populär som bakropp på nymfer och puppor. För en ökad effekt tar man en tunn wire och trär in den i röret och lidar därefter kroppen, wiren lyser igenom och ger en riktigt fin effekt.
Visar 1-4 av 4 objekt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen.
Genom att använda denna hemsida antas du vara okej med det. Läs mer